Nosaltres

Benvingut a Todevi Fil
Innovació i Compromís en Equipament Comercial

A Todevi Fil ens enorgulleix oferir més de 30 anys d’experiència en la fabricació de ganxos i accessoris per a l’equipament comercial. Sota la direcció del Sr. Toni García, hem establert el nostre compromís amb la qualitat, la sostenibilitat i la satisfacció del client.

La nostra empresa, dissenyada i automatitzada específicament per a aquesta indústria, destaca per proporcionar productes d’alta qualitat fets a mida. Oferim una àmplia gamma de ganxos de metall, reixetes de vareta, etiqueters, portapreus, barres de càrrega, cistelles de vareta, penjadors de metall, entre d’altres. Ens enorgulleix afirmar que tots els nostres productes estan fabricats amb materials 100% reciclables, reafirmant el nostre compromís amb la sostenibilitat.

A Todevi Fil, no només fabriquem productes estàndard, sinó que també ens especialitzem en solucions personalitzades. Si tens necessitats específiques o desitges discutir un disseny exclusiu, no dubtis a consultar-nos. Som aquí per oferir-te la millor solució eficaç i econòmica, adaptada al teu pressupost i requisits.

Necessites un pressupost?

Quines són les opcions de personalització per als ganxos i accessoris que ofereixen? Com garanteixen la qualitat i sostenibilitat dels productes reciclables? És possible sol·licitar productes personalitzats que no estiguin al catàleg estàndard? Quins són els terminis de lliurament i les opcions d’enviament disponibles? Ofereixen descomptes per a comandes grans o clients recurrents?  

Desplaça cap amunt
Skip to content